Naravna kozmetika

LakH

Razvajajte se s kvalitetno naravno kozmetiko


Lakh
Laboratory je podjetje s sedežem na Kanarskih otokih, izvajajo razvoj, študij in proizvodnjo izdelkov za  optimalno nego vse kože, obrazno in telesno.

V Lakh Laboratory nenehno iščejo boljše znanje o razvoju aken pri mladostnikih in odraslih z uporabo najnaprednejših sestavin za njihove izdelke. Nenehno širijo svoje ovire znanja z lastnimi raziskovalci in razvijajo nove izdelke za boj proti aknam in mozoljem.

Zavedajo se podnebnih sprememb in so zavezani okolju, s spoštovanjem planeta in izdelke ne testirajo na živalih, izogibajo se uporabi parabenov, z uporabo embalaže, ki ne vpliva na okolje in s trdnim namenom boja proti trajnostnemu razvoju.

Naravne sestavine
Pri naravni in ekološki kozmetiki so pomembne najboljše sestavine. Aktivne sestavine v izdelkih Lakh Laboratory:

lakh naravna kozmetika sestavina nega kože aloe matpet
sestavina lakh kozmetika naravna nega kože aloe matpet

Salicilna kislina:
 Gre za brezbarvno kristalinično organsko kislino, ki se široko uporablja v organskih sintezah. Nahaja se v rastlinah, kjer ima vlogo rastlinskega hormona. Predstavlja pomemben aktivni presnovek  acetilsalicilne kisline (aspirina), ki deloma deluje kot pred zdravilo salicilne kisline. Sicer se tudi sama salicilna kislina uporablja v farmacevtski pripravkih, in sicer kot keratolitik na primer v izdelkih proti mozoljavosti. Uporaba te lokalne sestavine pomirja akne z zmanjšanjem otekline, rdečice ter odpiranjem zamašenih kožnih por, uporaba izdelkov Lakh pa omogoča, da se mozolji izsušijo. Lajša druga kožna stanja z mehčanjem in  rahljanjem suhe, luskaste ali odebeljene kože, olajša luščenje ali odstranjevanje.

Glina:
Glina, ki jo uporabljajo v izdelkih Lakh, z visoko vsebnostjo železa, je izjemno učinkovita pri zdravljenju težav z aknami in mozolji. 

Olje čajevca: 
Lokalno uporabljeno olje čajevca je antibakterijsko, njegovo znanstveno ime pove vse: Melaleuca alternifolia. Zahvaljujoč temu lahko zdravi različne težave z aknami in mozolji. 

Piskavica:
Triplat, piskavica ali grško seno je večnamensko zelišče, ki so ga ljudje poznali in uporabljali že v obdobju antike. V zahodni Aziji in Sredozemlju se je to čudovito zelišče uporabljalo v kulinariki kot začimba, v medicini pa za krepitev zdravja in lajšanje težav s kožo. Triplat ali grško seno  (Trigonella foenum-graecum) se v različne namene uporablja že več tisoč let. Obkladek iz prahu piskavice,očisti kožo in pospešuje odstranjevanje gnoja ter zdravljenje aken.

Ekstrakt kamilice:
Kamilica je bistvena zaveznica pri aknah, saj pomaga globinsko očistiti kožo in na opazen način odstraniti bakterije.

Aloe vera:
Aloe vera je močno in naravno antibakterijsko sredstvo. Globinsko očisti tkiva, preprečuje, da bi se bakterije naselile v porah kože in povzročile draženje in vnetja.

Retinol:
Retinol je regenerator celic, je vitamin A v obliki kozmetičnega sredstva. Ima sposobnost spodbujanja naravne proizvodnje kolagena in hialuronske kisline v naši koži. To zmanjša velikost por in izboljša videz kože.

Naše linije izdelkov