Naravna kozmetika

Etheral

Razvajajte se s kvalitetno naravno kozmetiko

etheral logo naravna kozmetika ejove aloe matpet

Etheral je podjetje s sedežem na Kanarskih otokih, izvajajo razvoj, študij in proizvodnjo izdelkov za optimalno nego kože. Eteralne izdelke navdihuje čarovnija, ki jim jo nudi morsko dno, naravne alge. Hranila, ki jih zagotavljajo alge, obogatijo in vlažijo kožo, navdihnjena z iskanjem neskončne lepote. Etheral združuje tehnologijo z vzvišeno močjo narave morja. Ta čudežna zveza je v skladu s telesom, ustvarja mlado, žametno in sijočo kožo ter poudarja individualno lepoto vsake ženske.

 GARANCIJA

Etheral je podprt z izkušnjami podjetja Ejove, podjetja, ki se je zaradi skrbi skupine strokovnjakov rodilo v

osemdesetih in je danes doseglo prepoznavnost ne le na nacionalni ravni, ampak je tudi splošno sprejeto na  mednarodni ravni. 

Podpora, ki jim jo daje Ejove, se odraža v poznavanju kakovosti surovin, proizvodnih tehnik, znanja, logistične 
podpore in, kar je najpomembneje, pravic naročnika, ki jim zagotavlja, da pridobiva izdelke najvišje kakovosti.

etheral sestavina naravna kozmetika v leseni posodi aloe matpet
sestavina etheral naravna kozmetika sestavine aloe matpet prah

KAJ POČNEMO?

Etheral prinaša človeštvu svoj potencial, da se izboljša, goji in manifestira kot edinstven in izjemen posameznik. Ni enake osebe, vsi smo edinstveni in izvirni, s šarmom, osebnostjo in samospoštovanjem. Njihov cilj je skupaj z inovacijami ponuditi najboljše od narave za optimizacijo univerzalne lepote. 

Etheral je v nenehnem iskanju boljšega poznavanja morja, saj so morske alge glavna sestavina njihovih izdelkov. Nenehno širijo svoje ovire znanja, razvijajo, raziskujejo nove izdelke za izboljšanje prirojene lepote.

Etheral se zaveda podnebnih sprememb in je vedno zavezan okolju, spoštuje planet, brez testiranja na živalih, izogibanja uporabi parabenov, uporabe embalaže, ki ne vpliva na okolje in s trdnim namenom prispevati k trajnostnemu razvoju.

Etheral je univerzalni vir navdiha, z edinstvenimi lepotnimi kanoni in predan planetu.

Proizvodnja poteka v njihovih laboratorijih, pri čemer se izognemo odvisnosti od tretjih oseb in s tem optimiziramo  kakovost izdelka od njegovega rojstva. Pri svojih izdelkih stremijo k odličnosti, zato za ustvarjanje izdelkov namenjajo najboljše surovine, saj razumejo, da je kakovost pravica stranke.

Naše linije izdelkov